Čestitke Zagreb, Samobor, Hrvatska - distribucija i veleprodaja čestitki

Poduzeće NOVO SLOVO d.o.o. djeluje već dvadeset godina na tržištu Hrvatske i susjednih država u segmentu veleprodaje prigodnih čestitki.

Prodaja čestitki na veliko, distribucija čestitki za daljnju maloprodaju u supermarketima, na kisocima, u knjižarama i papirnicama, cvjećarnicama, suvenirnicama, hand-made dućanima pokriva Zagreb, velike gradove unutar Hrvatske (Rijeka, Pula, Osijek, Zadar, Split, Dubrovnik...) te tržište BiH.

Zajedno sa našim europskim partnerima Perleberg Creative i Dominique Verlag iz Njemačke, Group Editor iz Francuske, Coloprint iz Belgije te Bobo cards iz Koreje razvijamo sveobuhvatnu liniju prigodnih čestitki s naglaskom na kreativni dizajn, ilustracije i tekstove, te visoku estetiku.

Na našoj web stranici naći ćete veliki izbor prekrasnih čestitki za sve prigode i posebno drage osobe kojima ćete uljepšati njihov poseban dan. Čestitke za vjenčanja, rođendane, krštenja, bebe, diplomu, odlazak u mirovinu, zahvalnice, krizme, pričesti, sućutnice itd, vrhunske su izrade, s posebnim naglaskom na ekološku svijest potrošača budući da je papir iz kojeg su izrađene proizašao iz brige za održivi razvoj šumskih resursa (FSC certificirane). Čestitke su inovativnog grafičkog i foto dizajna, različitih tehnika štampanja, s ukrasima, ručno izrađene ili samo printane, svih cjenovnih klasa, dakle za svačiji ukus ponešto.

Cilj nam je razvijati se u društvo „emocionalne kompetencije" koje će u potpunosti ispuniti očekivanja i potrebe tržišta za inovativnom, kreativnom, drugačijom, vrhunski dizajniranom prigodnom čestitkom kao medijem komunikacije sa posebno nam dragim osobama kad im upućujemo izraze prijateljstva ili druge osjećaje. Promišljajući najnovije trendove u dizajnu uz uvažavanje tradicionalnih vrijednosti i potreba kupaca, stvaramo linije čestitki koja je svaka na svoj način zasebna priča čija je univerzalna poruka:

Love, Light & Happiness!

Folow us on Instagram!